MDesign

Trends, Shopping, News, Personal Style

Trenciul supradimensionat

Scrie un comentariu

De multe ori pornesc în alcătuirea unui outfit de la o piesă vestimentară la care îmi stă gândul, de la o bijuterie de care îmi amintesc că n-am mai purtat-o de mult, sau pentru că îmi doresc să port chiar astăzi pantofii cumpărați ieri. Serios, nu este o ciudățenie, poate așa vi se întâmplă și vouă. Habar n-am. Săptămâna trecută mi-am cumpărat trenciul acesta.

Cred că știți că sunt la modă trenciurile supradimensionate. Dacă nu, vă pregătesc un material pe acest subiect. După ce am văzut pe stradă o doamnă care purta unul alb, superb, ulterior am zărit-o pe Elena Udrea pe Facebook cu unul gri, m-am îndrăgostit de trenciul supradimensionat. p.s. Nu are legătură cu politica.

Îmi place să port șosete scurte, ținuta ta iese din tipare dacă asortezi o pereche la ea :). Mi-a plăcut contrastul albastru – portocaliu, de aceea le-am ales. 

Bluza neagră am ales-o pentru că și ea, alături de trenci, se află la prima purtare. Așa am ajuns la o ținută predominant black, negrul revenind recent în atenția designerilor.

Enjoy the photos!

Piese outfit:

trenci H&M, pantaloni Gucci, top Reserved, ghete Stone Creek, geantă poștaș Zara, șosete H&M, ochelari de soare C&A, colier puppetsbijoux – http://puppetsbijoux.blogspot.ro/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s