MDesign

Trends, Shopping, News, Personal Style

Brăţările „Jai Dam” şi-au găsit loc în Băneasa Shopping City

2 comentarii

Brăţările „Jai Dam”, cunoscute pe plan internaţional pentru proprietăţile lor asemenea unor talismane, se găsesc din această săptămână şi în incinta mall-ului din Băneasa, unde a fost inaugurat primul magazin din România al brand-ului.

La evenimentul de lansare a fost prezent şi fondatorul brand-ului, designer-ul francez Pierre Jack Canobbio.diamonds rosuConceptul „Jai Dam”
Crearea bijuteriilor „Jai Dam” a început odată cu mutarea lui Pierre Jack Canobbio în Thailanda, inspiraţia pentru numele brand-ului venind chiar de acolo – cuvântul înseamnă inimă de piatră în limba thailandeză (thai).
557739_525561067484721_546323768_nÎn design-ul avangardist al acestor brăţări îşi pune amprenta stilul de viaţă al creatorului iar materialele alese de Canobbio concep bijuterii-talisman. Designer-ul francez creează brăţările „Jai Dam” prin manufactură, reuşind să combine pietre semipreţioase şi aliaje cu argint, aur galben sau roz.albamacramerosugold b

Printre cei ce au dezvoltat o reală pasiune pentru aceste piese sunt Antonia, Delia Matache, Roxana Ionescu sau Alex Velea.JaiDam#BucharestLAUNCH#-320veleaMagazinul este amenajat în Băneasa Shopping City, la etajul I, în fața cinematografului.
Preţurile bijuteriilor sunt cuprinse între 600-2.700 de lei.

Bijuteriile „Jai Dam” se află de mai mult timp în România, ele putând fi achiziţionate din magazinele The Place Concept Store, Iconic, Wolford (Afi Cotroceni), duty free Aeroport Henri Coanda, Minelli și boutique-ul 22.

Reclame

2 gânduri despre „Brăţările „Jai Dam” şi-au găsit loc în Băneasa Shopping City

  1. sunt super frumoase bratarile si mersi pentru sfaturile pe care mi le dai de fiecare data cand apare ceva nou…..ca si jurnalista nu iti scapa nimic si materialele puse pe blog sunt peste asteptari!!!! te pup si astept noutati

  2. Multumesc frumos! Urmeaza multe noutati, kiss!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s