MDesign

Trends, Shopping, News, Personal Style

Galeria de lux din Marriott, în luna femeii

Scrie un comentariu

Începutul sezonului primăvară-vară 2013 a fost sărbătorit, de 8 martie, în galeria de lux The Grand Avenue (din incinta hotelului Marriott), printr-un eveniment care a urmărit să spună povestea fiecărei colecţii prezente în galerie.

Această prezentare necesită JavaScript.

The Grand Avenue a fost transformată într-o grădina naturală, cu frezii, zambile, orhidee, trandafiri şi irişi, printre care au defilat cele mai noi ţinute imprimate cu tendinţele noului sezon din colecţiile brandurilor Louis Vuitton, Valentino, Roberto Cavalli, Escada, Ermanno Scervino şi Stefanel.

Printre tendinţele SS2013 întâlnite în colecţiile designerilor de lux am remarcat imprimeul floral, broderiile, culorile pastelate şi texturile fine. Galeria de lux chiar a reuşit să mă convingă că primăvara a venit, prin culorile hainelor şi optimismul colecţiilor.

Această prezentare necesită JavaScript.

În acest an, colecţia Cavalli suprinde prin imprimeurile imaginate de designer, inspirate din istoria porţelanurilor englezeşti.

Casa Stefanel a inclus în acest sezon piese clasice, cu note moderne la nivelul texturilor. Colecția combină o serie de tricotaje simple cu o gamă de piese mai sofisticate, cu finisaje speciale şi multe detalii.

Broderiile florale, cusute pe o bază din tul şi-au pus amprenta pe colecţia Valentino, o colecţie care te poartă cu gândul la permanenta reinventare de care fiecare avem nevoie, fiind, în acelaşi timp, o colecţie fresh şi romantică.

Această prezentare necesită JavaScript.

Această prezentare necesită JavaScript.

Evenimentul de pe 8 martie este primul dintr-o serie de şase episoade dedicate fashionistelor.

Vă ţin la curent cu următoarele! 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s