MDesign

Trends, Shopping, News, Personal Style

Este fashion să ajuţi copiii cu autism din România

Scrie un comentariu

Nu, nu este un articol în care vorbesc despre haine, tendinţe în modă şi produse must-have :). Dar mi s-a părut “fashion” să promovez o campanie umanitară, care îi are în prim-plan pe copiii cu autism de la “Asociația pentru Ajutorarea Copiilor cu Autism din România  Horia Moțoi”.cover photoCampania lansată de asociație își propune să atragă atenția asupra șanselor pe care copiii care suferă de autism le au dacă beneficiază de un tratament adecvat și cu rezultate demonstrate științific.
Şi voi puteţi susţine iniţiativa dacă donaţi 2 euro prin SMS la numărul 8847.
Să ştiţi că, din 2008, Organizația Națiunilor Unite (ONU) a declarat data de 2 aprilie ”Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului”, afecțiune care atinge anual 1 copil dintr-o sută.Corina discuta cu unul dintre terapeutii centrului Horia MotoiCampania despre care v-am povestit a fost susţinută anul acesta şi de artista Corina Bud care a acceptat să renunțe la numele care a consacrat-o în favoarea “8847” (http://www.facebook.com/CorinaOfficial?fref=ts), numărul de SMS la care asociaţia Horia Moțoi poate primi donații.
Despre centrul Horia Moţoi
Asociația pentru Ajutorarea Copiilor cu Autism din România Horia Moțoi funcționează din 2004 când doi români, părinții unui copil depistat cu autism au descoperit în Marea Britanie centrul UK Young Autism Project, care foloseau o metodă eficientă (necunoscută până atunci în România) de intervenție, denumită Applied Behavioral Analysis / Analiză Comportamentală Aplicată, pe scurt ABA.
Prin metoda de care au aflat cei de la Horia Moţoi, o parte dintre copiii afiliaţi centrului frecventează astăzi școli și grădinițe de masă, ceea ce înseamnă că intervenția a dat rezultate.
me&8847

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s